IKO

IKO

IKO
De Interkerkelijke Omroep (IKO) bestaat 27 jaar
In mei 1982 vond de eerste proefuitzending plaats van de IKO. Deze werd in de maand november van dat jaar gevolgd door de eerste officiële uitzending. Vanaf het ontstaan van de IKO kun u deze op elke eerste en derde zaterdag van de maand beljisteren. De uitzending begint om 15:00 en duurt ongeveer een uur. Kerktelefoonluisteraars kunnen de IKO uitzending beluisteren door met hun kerktelefoon af te stemmen op de Hervormde kerk. Wie een internetaansluiting heef kan de uitzending via het volgende internetadres beluisteren.

De IKO heeft sinds kort een eigen website. Op deze website kunt u een lied aanvragen voor een kerkradio luisteraar.
Klik hier om naar de website van de IKO te gaan

Diensten beluisteren
Op het moment dat u op deze link klikt kan het zo zijn dat u doorgelinkt wordt naar de hoofdpagina van de kerkomroep site. Als dit gebeurt kunt u in het rechter menu zoeken op kerken. Kies voor : ‘Zoeken op plaatsnaam ‘ en vul dan ’s gravendeel’ in en druk op enter. u ziet nu de kerken uit s gravendeel staan. Kies vervolgens de Hervormde kerk voor de IKO diensten.
Heeft u een uitzending gemist? Geen probleem, de opnames blijven op de website van kerkomroep een aantal maanden bewaard. U kunt het dus gerust nog eens naluisteren
Vraag ook eens een lied aan voor uw kennis, buurman//vrouw of gemeentelid. Laat merken dat u aan hen denkt en breng uw felicitaties eens op een muziekale wijze! In de kerk liggen formulieren met liederen welke u kunt aanvragen. Probeer het eens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.