Passie van Pasen 2018

Passie van Pasen 2018

PASSIE VAN PASEN KEERT TERUG!–  financiële ondersteuning gevraagd
Wij zijn blij om u te kunnen mededelen dat er op 31 maart 2018 opnieuw twee uitvoeringen van de ‘Passie van Pasen in concert‘ zullen plaatsvinden!
De  ‘Passie van Pasen in concert‘ vindt zijn oorsprong in het landelijk bekende event ‘The Passion’, zoals ieder jaar uitgezonden op televisie (via EO/RKK). Het verhaal van Jezus’ laatste dagen, Zijn lijden, sterven en opstanding wordt tijdens de ‘Passie van Pasen in concert‘  herverteld met eigentijdse muziek, songs en teksten van o.a. Jeroen van den Boom, Marco Borsato, De Kast, U2 en Maan.

Bijzonder dit jaar is de medewerking van de Zandprinses (dochter van de bekende Zandtovenaar). Zij zal de vertelling en de muziek visueel ondersteunen met zandtekeningen.

Om het concert ook in 2018 zo toegankelijk mogelijk te houden voor onze dorpsgenoten, willen wij graag een beroep op u doen. Door middel uw financiële bijdrage kunnen wij namelijk een deel de onkosten dekken en kan de kaartprijs voor de concertbezoekers zo laag mogelijk worden gehouden.

Hoe kunt u een financiële bijdrage leveren?
U kunt een bedrag overmaken op bankrekening NL71 RABO 0323 0532 03 t.n.v. Interkerkelijke Evangelisatiecommissie (IKE) o.v.v. ‘gift tbv Passie van Pasen’.
Het zou het fijn zijn als u dit zo snel mogelijk kunt doet (liefst vóór 24 januari), zodat we tijdig weten op welk bedrag we in totaal ongeveer kunnen rekenen.
Bent u ondernemer en mocht u vanuit uw onderneming willen sponsoren, dan verwijzen we u naar het onderdeel ‘sponsoring’ op onze website. Daar wordt u de mogelijkheid geboden een sponsorformulier in te vullen. Indien u dit formulier digitaal invult en verzendt via onze website, dan zal u een factuur worden toegezonden.

Ook particulieren die een gift van €50,- of meer willen geven, verzoeken we het sponsorformulier op de website in te vullen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bij een gift of sponsoring vanaf een bedrag van €50,- heeft u recht op 2 (gratis) gereserveerde plaatsen voor één van de twee uitvoeringen.
Voor ondernemers: uw bedrijfsnaam en/of logo kan voorafgaand aan en aansluitend op het concert via een beamer worden geprojecteerd op 2 grote schermen. Na het invullen van het formulier op onze website zal hierover met u contact worden opgenomen.

Meer informatie over het concert (aanvangstijden, laatste nieuws, etc.) vindt u via www.depassievanpasen.nl. Tevens zijn wij te vinden op Facebook.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groet,

De Passie van Pasen (PR Commissie)

E
depassion2015@gmail.com
M: 06 30650455

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: