Groeigroep

Groeigroep

Wat is Gemeente Groei Groep?

Tijdens deze avonden is de ‘ontmoeting met elkaar’ het belangrijkste. Daarnaast praten we met elkaar over persoonlijke geloofservaringen en geven we met elkaar een stukje invulling aan het ‘gemeente zijn’.

Door een gespreksleider wordt de avond geleid met als start het onderling delen van wat u bezig houd. Zo kunt u voor iemand tot steun zijn en kunnen we werkelijk met elkaar gemeente zijn, zoals het in de bijbel staat en zoals God het bedoeld heeft. De eerste gemeente (Handelingen) kwam dagelijks bij elkaar en deelde alles met elkaar, zowel letterlijk als figuurlijk. Laten we zo weer gemeente worden/zijn tot eer van onze Schepper!

Ook zullen we op deze avonden een thema behandelen en daarover met elkaar van gedachten wisselen

Aaan een gemeente groei groep nemen circa 12 tot 16 mensen deel, en het vindt plaats bij een gezin dat voor die avond zijn huiskamer beschikbaar stelt.
De avond begint om 19.45 en duurt tot circa 21.45. In de nieuwsbrief zullen van te voren de informatie over de groeigroepen te lezen zijn.

Wilt u meer weten over de Gemeente Groei Groepen? Vraag het gerust aan gemeenteleden die al een of meerdere seizoenen hebben meegedaan. Zij kunnen hun ervaring delen. Ook kunt u met uw vraag bij de gespreksleiders van vorig seizoen terecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.